שירה לברון | MSW | מטפלת רגשית ו-CBT לנוער ומבוגרים בנתניה

שירה לברון שירה לברון

 

 שירה לברון

שירה לברון היא בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית קלינית MSW מאוניברסיטת תל אביב; פסיכותרפיסטית מומחית בנתניה וחדרה ועמיתת מכון טמיר; בוגרת לימודי פסיכותרפיה דינמית ממוקדת בבית הספר לפסיכותרפיה יישומים קליניים.
בעלת נסיון טיפולי רב, במבוגרים, נוער וילדים, במגוון תחומים נרחב, כגון: התמודדות עם מצבי משבר וטראומה, קשיים בויסות רגשי, דימוי עצמי נמוך, דיכאון, חרדה, גיבוש זהות מינית ומגדרית, קשיים רגשיים והתנהגותיים, אבדן ואבל, משברי גרושין וזוגיות, קשיים ביחסי הורים וילדים, אלימות ועוד.

מטפלת בפסיכותרפיה בגישה אינטגרטיבית המשלבת טיפול בגישה דינאמית וטיפול בגישה קוגניטיבית התנהגותית .

מאמינה ביצירת קשר בגובה העיניים, תוך יצירת אמון. הקניית תחושת נראות וחיזוק המודעות למשאבים אישיים וחוזקות, חיזוק דיבור פנימי מכיל ומקדם. מתוכם ניתן להניע תהליך של שינוי.
זאת תוך עיבוד חוויות רגשיות, חיבור לדרכי התבוננות מיטיבות, אשר יובילו לתחושת שיפור כללית בחווית החיים ובתפיסת העצמי.

קצת עליי...

נעים מאוד, אני שירה :-) 

איך השנים טסו, ומפה לשם אני עוסקת בטיפול כבר למעלה מ- 10 שנים.

התחלתי את דרכי המקצועית בעבודה בעיקר עם ילדים.ות ונוער, בשילוב הדרכת צוות חינוכי והדרכת הורים. עם הזמן התחלף מוקד העבודה שלי לגילאי 18+.

המעבר ההדרגתי הזה, בין הגילאים השונים, מאפשר לי היום, לראות תמונה רחבה יותר של התפתחות התהליכים הנפשיים בשלבי החיים השונים.
בעבודה עם ילדים.ות, בולטת מאוד השפעת הסביבה הקרובה שלהם.ן, על דפוסי החשיבה, הדיבור הפנימי וההתמודות שלהם.ן.
זכיתי ללוות תהליכים מרגשים ומשמעותיים של ילדים.ות והורים, ולראות כיצד הילדים.ות מצליחים.ות לחוות עם הזמן, הערכה עצמית גדולה יותר, וכתוצאה מכך, להיפרד מתחושות כמו: בדידות, חוסר ביטחון, תסכול, ומסמפטומים של הרטבה, התפרצויות זעם, חרדה, ניתוק רגשי ועוד.
גם ההורים חשו כי הם.ן מבינים.ות טוב יותר את עולמם.ן הפנימי של ילדיהם.ן ומצליחים.ות לתקשר עימם.ן באופן מיטיב ולספק להם.ן את התנאים הדרושים לצמיחה.

בעבודה עם גילאי 18 ומעלה, ההורים הם.ן בוודאי חלק מהסביבה והשפעתם.ן ניכרת במידות משתנות, גם בהעדרם הפיזי במקרים מסוימים. אך אצל מבוגרים.ות ומבוגרים.ות צעירים.ות, האישיות כבר מגובשת יותר, כל מה שאמרו לנו וקרה לנו, הרגלי הפרשנות וההתמודדות שלנו, כבר הספיקו להשתרש הרבה יותר, ולקבל חיזוקים שעזרו להם להתקבע ולהיות בררת המחדל האוטומטית שלנו.
כשאנחנו מתחילים.ות להרגיש שמשהו בחיים שלנו, בתחושות שלנו, גורם לנו לסבל, המשמעות היא בדרך כלל, שדפוסים שעד היום סיפקו לנו הגנה מפני התמודדות עם תחושות לא נעימות, מתגלים כעת גם כמקבעים, מגבילים, מקשים ומונעים מאיתנו להרגיש טוב ולחיות בתחושה כללית של חופש, שלווה ושביעות רצון. דוגמאות נפוצות לכך הן למשל: חרדות למיניהן, התנהגות נמנעת, דכאון, התמכרויות שונות, התנהגות תוקפנית, אימפולסיביות ועוד.

מרגש אותי בכל פעם מחדש, לללוות א.נשים עם סיפורי חיים שונים והתמודדויות דומות ושונות, ולהיווכח בכל פעם מחדש, שלא משנה מה הוא הנושא הספציפי שמביא.ה איתו.ה כל אחד.ת,
בבסיס, הכל סובב סביב האופן בו אנחנו מתייחסים.ות אל עצמנו.


אם כל אחת ואחד מאיתנו, נשים לב לאופן הדיבור הפנימי שלנו, לפרשנויות שאנו חווים.ות דרכן סיטואציות, מייד נוכל להבחין, כיצד ה"קריינות" הזו בתוכנו, מייצרת את החוויה שלנו את המציאות.


"אוקי, אז שמתי לב שזה פוגע בי יותר משזה משרת אותי. מה עכשיו?.."
עכשיו נותר להתאמן. לסגל בהדרגה פסקול אחר, מיטיב יותר, ולהטמיע אותו. מתוכו נוכל להיווכח שגם הפעולות שלנו מתחילות לייצר מציאות נעימה יותר וההתייחסות שלנו לכל מה שקורה סביבנו, מיטיבה איתנו יותר ומאפשרת הקלה.
להחליף ביקורת בחמלה, ביטול עצמי באישור עצמי, חרדה בהשלמה, ולזהות מה הנפש שלנו מבקשת לעצמה וכיצד ניתן לספק זאת לעצמנו באופן רך ואמפתי במקום בהלקאה עצמית או שקיעה אל תוך יאוש או פחד משתק.
לחוות את המציאות כחומר ביד היוצר, במקום כגורל שנכפה עלינו ולא ניתן לנוע בתוכו.


זה לא קורה ברגע אחד, זה תהליך, ובתוכו כל אחת ואחד ימצאו את הכלים שיעזרו לה.ו להתמיד בו. וכן סביר להניח שיהיו תקופות של התקדמות ותקופות או רגעים שיחוו כנסיגה, אבל עם הזמן, יעשה קל יותר לראות, שגם אם ישנם עוד מצבים של קושי, אתם.ן כבר לא באותו המצב בו הייתן.ם בנקודת ההתחלה. זה רק עוד אתגר בדרך.


גם אם התהליך הוא הדרגתי ודורש זמן וסבלנות, במקרים רבים ניתן להרגיש הטבה גם לאחר זמן קצר.


עם קצת התמדה ומאמץ, זה שווה את זה. מניסיון.

 

 

להכוונה -

 

מוזמנים.ות לשיחה עם איתן טמיר,

ראש המכון והמנהל המקצועי, 

 לייעוץ קצר, ממוקד וחד-פעמי - 

הערכה מותאמת אישית, חידוד הבעיה

והכוונה מדויקת למטפל.ת -

אצלנו או אצל עמיתים.

 

עלות: 140 ש"ח

 

 

הרשמה מהירה:

 

 בתל אביבאונליין בזום

 

 

מענה לכל שאלה

(המענה אנושי, לפעמים לוקח זמן):

התייעצות עם פסיכולוג מטפל

 

קראו המלצות 

 על טיפול במכון טמיר

 

נקרא 8563 פעמים

פריטים קשורים

שיחת הכוונה לקבלת המלצה על הפסיכולוג/ית שלך:


הכניסו את הטלפון שלכם ואנו ניצור עמכם קשר בהקדם


שם מלא(*)

חסר שם מלא

השאר טלפון(*)

מס׳ הטלפון אינו תקין





לאן ממשיכים מכאן?

דברו איתנו עוד היום להתאמת פסיכולוג או פסיכותרפיסט בתל אביב ובכל הארץ! צור קשר

מכון טמיר הוא מוסד מוכר ע״י מועצת הפסיכולוגים ומשרד הבריאות להסמכת פסיכולוגים קליניים

נחלת יצחק 32א׳, תל אביב יפו, 6744824

072-3940004

info@tipulpsychology.co.il 

פרטיות ותנאי שימוש באתר

הצהרת נגישות

שעות פעילות:

יום ראשון, 9:00–20:00
יום שני, 9:00–20:00
יום שלישי, 9:00–20:00
יום רביעי, 9:00–20:00
יום חמישי, 9:00–20:00
 

© כל הזכויות שמורות למכון טמיר 2024